Duurzaamheid in focus

Erfurt & Sohn is een internationaal en traditierijk familiebedrijf. Een kameraadschappelijk samenzijn, de motivatie van de medewerkers en de tevredenheid van de klanten zijn de basis van het ondernemerschap bij ERFURT.

Wij besteden niet enkel bijzonder veel aandacht aan de verscheidenheid van onze portefeuilles en de structuren, die op voorbeelden uit de natuur gebaseerd zijn, maar vooral op de woongezondheid van de producten.

De volledige productie van behang en alle andere artikelen vind in het kader van milieubewustzijn plaats: De productie van afval en reststoffen wordt zo veel mogelijk beperkt, milieuonvriendelijke uitstoot en afvalwater worden vermeden en het energieverbruik wordt zo veel mogelijk gereduceerd. Er worden hoofdzakelijk hernieuwbare grondstoffen verwerkt, vooral oud papier met cellulose en houtspaanders uit de duurzame bosbouw.

Tal van onafhankelijke instellingen bevestigen dit, zoals de DGNB en de TÜV, de Blue Angel, het RAL-keurmerk, Öko-Test “Sehr gut” en FSC® (FSC-C022276).

De woongezondheid van onze producten wordt ook door de relevante kwaliteitszegels bekrachtigd.